Over

ons

Over ons

HET BEGON MET EEN WANDELING...

We hoeven het je niet te vertellen. Het leven kan druk zijn. Soms té druk. Een drukke baan, schoolgaande kinderen, thuis de boel organiseren, jezelf ontwikkelen, ... Het is niet altijd zo makkelijk om alle balletjes hoog te houden. Ook voor ons niet.

Enkele jaren geleden besloten we het anders aan te pakken. Maar wat is anders? Het begon met elke week een stevige wandeling te maken. Door het bos, langs de velden, ... Even tijd voor onszelf en intussen de geest vrijmaken. Maar vooral: babbelen. Veel babbelen, ideeën brouwen, plannen smeden. Over hoe we gezonder kunnen leven en vooral: hoe we dat met anderen kunnen delen. 

Sylvie & Jolien

Natuur

& gezondheid

Op nieuwjaar en verjaardagen wensen we elkaar een goede gezondheid. Je krijgt soms het idee dat je zelf weinig inbreng hebt en dat je maar moet hopen dat de sterren je gunstig gezind zijn. Niets is minder waar. Je kunt wel degelijk heel wat doen om gezond te leven en je goed in je vel te voelen. 

Zo'n wekelijkse wandeling is al een uitstekend begin. Maar gaandeweg hebben we geleerd dat gezondheid in alle facetten van het leven zit. Van beweging tot voeding. En vaak kunnen kleine aanpassingen al een groot effect hebben.
 

Maar bovenal is het belangrijk om iets te doen wat je echt graag doet. Waar je volledig achter staat. Nu wij zelf deze stap gezet hebben, willen we jou ook inspireren. De kennis die we de laatste jaren hebben opgebouwd, delen we graag met iedereen. Zo dragen we samen zorg voor onszelf, onze kinderen en de natuur.