ma 06 jul.

|

Ruilok

Kinderkamp juli 2020

Exclusief kinderkamp in de natuur!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kinderkamp juli 2020

Tijd en locatie

06 jul. 2020 09:00 – 10 jul. 2020 16:00

Ruilok, Ruilare 29, 9080 Lochristi, Belgium

Over het evenement

Dit kamp richt zich op kinderen van 6 tot 14 jaar. 

  

Wat is er met ons klimaat aan de hand? Het is duidelijk dat plan A om de natuur te helpen niet gelukt is! Deze week nemen we de touwtjes zelf in handen! We zetten alles op alles en stellen onze eigen plan op: plan B. We gaan samen met de kinderen op zoek naar creatieve oplossingen en ideeën en laten ons verrassen door de kracht en schoonheid van de natuur. Al spelend leren we over het klimaat, over hoe we kunnen samenwerken, over onze invloed, ... We trekken de natuur in, ravotten erin, zorgen ervoor, eten ervan en genieten ervan!  

Deze week zit boordevol met spelletjes, koken, knutselen, zwemmen, … op maat van jullie kind. We bieden een gevarieerd aanbod van activiteiten aan, voor elk wat wils! Met als centraal thema: de natuur!   

Deze week staat volledig in het teken van de natuur. Op locatie Ruilok krijgen de kinderen alle bewegingsruimte die ze zich kunnen wensen en spreken we hen volop op hun creativiteit aan. Tussen de activiteiten en spelen door kunnen ze zich uitleven in de boomhut, het bos, biologische zwemvijver (uiteraard onder toezicht), … 

 

Kinderen nemen hun eigen pic-nic mee voor 's middags. Wij voorzien gezonde tussendoortjes en drank, gemaakt met wat de natuur ons te bieden heeft. 

 

De kinderen zijn welkom vanaf 8u30. Heb je voor- of na-opvang nodig, dan kan je ons steeds contacteren via mail. 

 

Voor 145€ kan je kind zich 5 dagen volledig uitleven. 

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Kinderkamp juli 2020

    €145

    Korting mogelijk vanaf het tweede kind. Contacteer ons via info@biotiful.be.

    €145

    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement